torsdag den 13. april 2017

No NRL veľké finále starosť Justin Hodges napriek neúspechu Bronco, aby vlak

Brisbane už hosed nadol obavy zranenia pre Justin Hodgesa po odchode kapitána nepodarilo trénovať v Sydney štvrtok pred NRL grand finále proti Severnej Queensland.Justin Hodges zatiaľ hrať v NRL veľké finále po tom, čo porazil hod nabíjanie Viac

Poplachové zvony zdala byť vyzvaní Hodges potom, čo sa nepodarilo dokončiť warm-up kvôli jeho pokračujúcej zadnej sťažnosti a odišiel hľadá frustrovaní.Back-veslári Alex Glenn a odovzdal Mitchell Dodds boli tiež no-show.

Avšak, hovorca Broncos uviedlo, že žiadne obavy o trojici pred nedeľňajším sezóny rozhodujúcim proti Cowboys.

Hodges sa nepodarilo dokončiť výcvik v pondelok a vynechal utorkové s eansu uniknúť zákaz pre nebezpečné hodiť starosti za NRL súdnictva.Ale vo štvrtok Brisbane boli neoblomní Hodges by mal mať možnosť čerpať oponu na jeho trblietajúce 16. sezónu kariéry v sezóne rozhodujúcom.

Hovorca Broncos povedal Glenn a Dodds odpočívali "všeobecné niggles" a bolo by tiež byť fit hrať na veľké finále.

nedeľné súperovi, kovbojmi, dostali Unibet-Zobraziť viac hrdinskú rozlúčka ich fanúšikovia pred strana nastúpili ich lietadlá až do Sydney štvrtok.Po rannej Grand Final prehliadka v centre mesta, kovbojmi boli uvítání takmer 500 búrlivé fanúšikov, rovnako ako živú jazzovú kapelou, na letisku Townsville

A počet hráčov nahrávali príjem. - kompletný s balóniky, stuhami a nápisy - zatiaľ čo fanúšikovia robili to isté. "Je to neuveriteľné," hovorí spoluautor kapitán Matt Scott. .


"Mysleli sme, že to bude veľká volebná účasť, ale stále prekvapil pár chalanov"

Told tam bol len hŕstka fanúšikov odprevadiť Broncos v stredu, Scott vtipkoval: "Sú , som bol v dosť veľké finále. Je to stará správa pre priaznivcov Broncos teraz.Pozrite sa, je to vzrušujúca doba pre nás, druhá grand finále a samozrejme každý je nádej pre tento dievčenské premiérskej funkcie. "

Po dvoch ľahkého tréningu beží začať týždeň strana bude zabaliť svoje propagačné povinnosti vo štvrtok večer. Potom tréner Paul Green bude mať svoj tím do seba ako oni idú do uzamknutia s dvoma uzavretými školenia v rámci prípravy na rozhodujúcim.Kapitánova beh bude v ANZ Stadium v ​​sobotu.

"Máme veľký deň dnes, ale to sa dalo očakávať vo veľkom poslednom týždni," povedal Scott. "Ale potom, čo sme sa o dva dni tam, kde m� �žeme skutočne sústrediť na Foot a pokúsiť sa dať dve naozaj dobré tréningy spoločne postaviť trochu hybnosti do nedele."

Oba kapitán Johnathan Thurston a odišiel -edge partnerom Gavin Cooper boli umiestnené na ľad na začiatku týždňa, ale očakáva sa, že trénovať s tímom od piatku ďalej.

"bolo to teľa, že mal trochu tesný v Melbourne hre. Bude v poriadku.Zvyšok pomôže Johnny, "povedal asistent trénera David Furner

Lisované na zdravie Cooper, Furner odpovedal:". Nemá získať uznanie, že niektoré ostatní hráči robiť, ale Coops bude doprava go. Budeme ho kola von ešte jednu hru. "

tipovanie na Unibet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.