fredag den 14. april 2017

Joy of Six: Americké lige odpadkové talkers

Nie je to najmä s cieľom tohto Joy of Six, ale pravda, JJ Watt je inšpiráciou pre dnešné tému. V pondelok, Houston Texans obranný koniec šteklil talamus Cincinnati Bengals 'hrdzavý quarterback Andy Dalton cez tento post-game prehodenie: "Naším cieľom bolo prísť sem a robiť Red Rifle vyzerať ako Red Ryder BB Gun, a myslím, že to urobil. "

Rovnako ako urážky ísť, je to firma 6/10. Ale to nás privádza k jadru koša diskusia: je to vtip vyhlásenie alebo v tom zmysle, že má? Mnohí by mohol namietnuť, že je lepšie, aby vyviesť z miery svojho súpera, než majú fanúšikovia smiať spolu doma.V každom prípade, Watt zjavne dostal do Dalton. "Som sklamaný, v ňom z dôvodu integrity tejto hre," povedal Dalton v post-game tlačovej konferencii. "Mám veľký rešpekt k nemu. Je to naozaj dobrý hráč. Existuje mnoho detí a ľudí, ktorí hľadajú na ňom, a na to, aby svoje pripomienky, ako je to, že je to len o tom, že je prijateľné hovoriť také veci. "

Môžete počuť, že rodičia? Nedopustite, aby vaše deti vyrastú, aby bol rýchly nechápavý all-obranného konca, kto vie, kde by mohli skončiť.

Môžeme predpokladať, že táto poznámka bola osteň bol poslednou kvapkou, ktorá rozbila ťavie chrbát: Dalton, musí byť chorý, že bude musieť polia otázky a pripomienky týkajúce sa jeho farba vlasov každý týždeň.Watt poznámka mohla dokonca byť považované za pozitívny. Rýchla kontrola recenzií Red Ryder BB zbraň na Amazon ukazuje, že 87% z spätnej väzby je štyri alebo päť hviezdičiek, čo sa zdá byť pomerne silná. Navyše, každý chrabrý Američan vie, že dobre urobený BB zbraň môže robiť nejakú rozumnú škody.

Tak poď Andy, rozveseliť: aspoň JJ ťa nepáli s jeho slávnou burrito línie…alebo zavolám hlúpa hus. 2) Larry Bird Facebook Twitter Pinterest Larry Bird zadržiava trash-hovoriť s novinármi počas jeho koučovania dňoch pre Indiana Pacers. Fotografie: Stuart Ramson / AP

V súčasnosti stredného veku Larry Bird sedia väčšinou bez výrazu pri sledovaní jeho Indiana Pacers z stánkoch Bankers Life Fieldhouse.Ak ste sledovali to stalo na vlastné oči, je ťažké si predstaviť, že tento prostý vyzerajúci muž v obleku podozrivého bol jedným z najviac vzrušujúcich a talentovaných hráčov, ktorí niekedy odraziť loptu. Je to ešte ťažšie veriť, že niekto přezdíval "Hick z francúzskeho Lick" mohol zničiť súpera s oboma skoku výstrel a odpadky hovoriť. Bird bol veselý, a počas 13 sezón NBA zdvojnásobil ako javisko pre jeho stand-up, aj keď je to pochybné jeho oponenti ho našiel všetko, čo smiešny. Facebook Twitter Pinterest Larry Bird mohol pochovať súpera s úst a so svojím prepojkou. Foto: zamerať sa na Sport / Getty Images

Otázka: Ak je kamera a mikrofón nezdvihnete odpadky hovoriť, sa to naozaj stalo?Našťastie, odpoveď je jasná áno, a preto sú príbehy ako Birdova obliekanie z Detroitovho Dennisa Rodmana.

"Kto ma chráni, Chuck? Niekoho ma chráni? Radšej si na niekoho vezmi niekoho, alebo pôjdem na 60 rokov, "povedal Bird, aby potom Pistons tréner Chuck Daly potom, čo udrel štyri rovné zábery napriek Rodmanovu pokusu o obranu. Dokonca aj mladšie, rýchlejšie, pre-Chicago Bulls, pre-tetovanie, pre-farbené vlasy Rodman nemohol držať Bird, pretože nikto nemohol.Bird pokračoval, rozprávanie jeho spoluhráči mu rýchlo dostať basketbal "než si všimnú, nikto ma stráži."

Poor Dennis.

Dull obleky stranou, Bird môže ešte hovoriť odpadky, ako to urobil, keď sa hrať so svoj� �m starým rivalom Dominique Wilkins už v marci.Defenzívne vyzvaný film "Human Highlight Film" bol so sochou ocenený Atlanta Hawks a Bird nemohol vydržať príležitosť pred ním. Chris Larvirdore (@CVivlamoreAJC) Larry Bird na videu hovorí o sochu Wilkins: "I ' Som si istý, že to nie je v obrannom postoji. " #ATLHawksMarch 5, 20153) Clint Dempsey Facebook Twitter Pinterest

Zatiaľ čo niektorí hráči sú spokojní s rozhovormi s ostatnými hráčmi, útočník USA sa rozhodol vziať rozhodcu na začiatok tohto roka.Incident sa stalo, keď sa Dempsey stal stále viac naštvaný na rozhodcovi Daniel Radford počas kravy Seattle Sounders Open Cup s ich rivalmi Portland Timbers. Dempsey bol už rezervovaný, keď hovoril späť do Radford, keď on ďalej prehral jeho cool Po tom, čo tímový kolega Michael Azira preukázal červenú kartu za prekvapujúcu výzvu na Gastón Fernández z Portlandu v mimoriadnom čase so Seattlovou 2-1. Bývalý útočník Tot tenhamu a Fulhama protestoval proti tomu, že roztrhol notebook Radforda Aby sme sa dostali do spŕch. "

" Naši chlapci hrali ako levia a nechali svoje srdcia na poli a boli okradení, "povedal sójarsky tréner Sigi Schmid. "Caleb [Timbers tréner Porter] povedal minulý rok na konci hry [pohár], že to bol najhorší výkon rozhodcu, aký kedy videl.Myslím, že to bola zakončená v tomto roku. "

Dempsey jednoznačne príkladom pre jeho spoluhráči. Tieto Sounders ukončil hru so siedmimi mužmi a Dempsey bol pozastavený z Open pohár pre dvoch years.4) Sean Avery Facebook Twitter Pinterest Sean Avery chodil linku, cez to častejšie ako nie.

Niektoré odpadky talkers sú menej pôvabné ako ostatné, a Sean Avery je rozhodne nie je očarujúce. Hovoríme o hráčovi tak nenávidel, že New Jersey brankár Martin Brodeur odmietol ctiť NHL prastarú tradíciu po sérii zavrtieť handshake s Avery po Devils utrpeli 2008 playoff porážku New Yor k Rangers.To bola séria, v ktorom Avery používa svoju palicu a paže nehanebne dávali Brodeur, pohyb, ktorý sa okamžite postavil mimo zákon. Tí dvaja majú bojoval vo vojne trash-talk od tej doby, a Avery povesť ako NHL darebak pokračuje napučiavať, a to aj po jeho odchode do dôchodku.

Chceli ste Avery z vášho tímu, pretože jeho cvrlikanie búšil preč u najsilnejších kožiek ligy.Potom, v decembri 2008, Avery prekročil čiaru s chuti, boneheaded poznámkou o dva z jeho spoluhráčov a ich partnermi.

Tá poznámka bola vykonaná vo vzťahu k vtedy Calgary obranca Dion Phaneuf datovania Avery je ex, Elisha Cuthbert (sú teraz ženatý), zatiaľ čo iné Avery ex, Rachel Hunter chodila, a neskôr bol zasnúbený s Jarret Stoll.

NHL nebol dojem, ani nebol nikto iný - hviezdy ho odložené na neurčito po tom, čo ho NHL označené šiestich hier.Avery sa vráti a hrať ešte niekoľko sezón v New Yorku pred odchodom do dôchodku vo veku 32 sústrediť sa na neúspešný hrať Broadway, internovať v Vogue, zriadenie bar, domáce výzdobu, obracející nehnuteľnosť, bol zatknutý za údajné drogovej držanie, upínanie skaly na automobily v Hamptons, a ďalšie rozmanité predmety, ktoré všetky sa zdajú byť veľmi Lenny Dykstra-ish.

prácu. 5) Reggie Miller a Michael Jordan Facebook Twitter Pinterest Reggie Miller hovoril hovoriť.

Držiak NBA jednorazový záznamu trojbodového single sezónu (až Steph Curry porazil jeho značku 229 trojíc v roku 2013 ), je možná najlepšie známy pre odpadky-hovoriť poháňaný incidentu medzi ním a Spike Lee, ktorý, ako ste nepochybne vedomí, ani hrať, počas 1995 playoff zápasu medzi Indiana a Knicks.V Game 1 z východných polotovary, v New Yorku, Miller zaznamenal osem bodov za 8,9 sekundy, prekonať deficit šesťbodový, to všetko pri posmievať sa Courtside Lee s smack hovoriť a jeho neslávne známej tlmivka znamenie, a by sa stala "najväčšou Villain Garden" ,

O osem rokov skôr, Miller dostal prvú lekciu v koši talk od Michael Jordan, keď sa snažil zjet MJ ako nováčik v priebehu roka 1987 pred sezónou. Miller sa outscored Jordan 12-4 v prvom polroku, a navádzal na tým tímový kolega Chuck osoba, sa rozhodol, že by sa povedať boha basketbal "Michael, kto si myslíte, že ste? Veľkú Michael Jordan?To je pravda, je tu nový chalan v meste, "

Takže do nevýrazný MJ vyšiel von a outscored Miller 40-2 v druhom polroku pred nadávanie na nováčika takto:". Uistite sa, a dávať pozor, aby vás nikdy hovoriť s Black Ježiša takhle. OK? "

A stlmený Miller povedal:" OK. Je mi to ľúto, Black Jesus. Je mi to tak ľúto. "Miller nikdy nehovoril akúkoľvek svinstva do Jordánska (hoci on predsa bojovať s ním).Namiesto toho sa zameral na zvyšku ligy a režisérov, pre 18 sezón, ktoré nasledovali.

Pobyt v Chicago oblasti pre ďalší jeden okamih: čestné uznanie na Scottie Pippen, ktorý počas Game 1 z roku 1997 NBA finále, došiel k Karl Malone pred jeho rozhodujúcich odporných záberov a povedal: "poštár Nemá , t dodať v nedeľu. " S hrou zviazaná a menej ako 10 sekúnd k hre, Malone, ktorý bol oznámený ako najužitočnejšieho hráča, pokračoval fušeřina obaja výstrely, opúšťať Jordán trafiť víťaza.Samozrejme, že MJ pripomenul mu po zápase, že "to je to, čo MVPs dělat,'6) Richard Sherman Pred @ richardsherman25 vzal na Tom Brady, bol pomerne neznámy.

Niekedy trash talk môže byť použitý pre zobrazenie súpera tím alebo hráč nemá strach. V roku 2012 Seahawks Richard Sherman, potom druhý rok profesionál, ktorý prešiel do klietky v hlavnej ceste späť tým, že na Tom Brady - a stanoví značku pre tím Seattle, ktorý by ustúpiť zo nikto (ani NFL je Zlatý chlapec).Potom, čo sa Seahawks prísť-od-za víťazstvo nad New England v októbri, keď nesláv ne tweeted von fotografiu s titulkom "u mad bro?"

A keď to urobíte, môžete ísť von a predávať, predať sell.Richard Sherman (@) RSherman_25 #fanfriday všetkým lady 12s! Rozdávanie Vy Mad Bro výbavu do 15 rokov, ktoré použiť kód FF15YMB na https://t.co/b2mUAgOIb8 pic.twitter.com/1NfwQjpsnvNovember 7. 2015

A samozrejme, keď to budete robiť .. . Facebook Twitter Pinterest "Nezdá sa vám niekedy o mňa!"

…stanete NFL je najznámejší cornerback a hrať v YouTube trash talk videa. Facebook Twitter Pinterest

Sherman je vo svojej piatej sezóne NFL.Jeho self vyhlásil postavenie ako najlepší roh v NFL je teraz testovaná v Arizone Patrick Peterson, ale kardináli roh má za sebou dlhú cestu v oddelení odpadky-hovoriť.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.