tirsdag den 11. april 2017

Band bývalých hráčov NFL oponovať Ligy $ 1 mld otras mozgu vysporiadanie

Bývalí hráči National Football League, ktorá sa stavia proti možnému $ 1 miliardu urovnanie lige v súdnych sporov vyhlasovať, že skryl nebezpečenstvo otrasov v pondelok požiadal federálny odvolací súd, aby vyhodiť hviezdu accord.The NFL a mozgové zranenia, ktoré zničili ho Čítajte viac

v podaní s tretím americkým obvodným súdom žiadostí vo Philadelphii, 10 bývalí hráči povedal, že osada pokrývajúci viac ako 5000 dôchodcov bolo nespravodlivé, pretože vylúčiť hráča ešte musí byť s diagnózou chronickej traumatické encefalopatia, degeneratívne stav spojená s opakovanými údermi do hlavy.

Títo hráči, vrátane päťnásobný pre Bowl obranný p ochodzkar Fred Smerlas, povedal, že osada nečestne favorizoval aktuálne zranených dôchodcov cez tie iba vystavená poranenia hlavy a nechal potenciálny 19,000 hráči, ktorí majú zatiaľ byť diagnostikovaný s neurologickými ochoreniami bez nápravy.

"je vrcholom pokrytectva, aby strany brániť zmier, ktorý ponúka nič pre CTE k va st väčšina členov triedy tým, že argumentuje, že tieto tvrdenia nemohla zvíťaziť na súde, pretože veda je príliš nové, "napísal právnik John Pentz pre námietku, hráča.

pondelok uplynula lehota pre námietky proti vyrovnanie.Toľko ako sa očakávalo, že tucet odvolanie, ktoré pokrývajú asi 90 dôchodcov vrátane sieň slávy Linebacker a obranný koniec Charles Haley a profesionálne misa stráže Alan Faneca a Nate Newton.

Osada bola schválená 22. apríla podľa okresov v USA sudca Anita Brody vo Philadelphii.

umožňuje platby do výšky $ 5 m hráčom, ktorí trpia váž nymi zdravotnými stavy spojené s opakovaným úrazom hlavy.

NFL a právnici pre vybavenie hráči majú do 15. septembra v reakcii na námietky.Neexistuje žiadny časový plán pre odvolací súd vydať rozhodnutie.

"Tieto žiadosti sú srdcervúce správou pre zranené vyslúžilé hráčov NFL, ktorý bude teraz nútení čakať mnoho mesiacov dlhšie, než starostlivosti a finančnej podpory, ktorú zúfalo potrebujú , "povedal Chris Seeger, čo-vedúci poradca pre žalobcu.Dodal, že viac ako 99% vyslúžilých hráčoch schválila dohodu.

NFL hovorca Brian McCarthy odmietol komentovať.

V prvom z pondelňajších námietok sa 10 dôchodcov povedali "nie osada vôbec "bol lepší než ponúka nič pro,drtivá většina'bývalých hráčov, kteří,budou pravdepodobne zomrú s preukázaným CTE v ich mozgoch. '

Uviedli, že CTE bol nájdený počas pitiev z sieň slávy Linebacker Junior seau a Pro Bowl bezpečnosti Dave Due rson, ktorí obaja zabil sám seba.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.