tirsdag den 11. april 2017

F1 Sebastian Vettel obhajuje Ferrari po pneumatiky prasknúť pri Grand Prix Belgicka

Sebastian Vettel tvrdí jeho tím Ferrari nemali byť zodpovední za vpichu, ktoré utrpel v nedeľnej Veľkej cene Belgicka.

Vettel bol žeravý po pretekoch nasledujúceho rána-out predposledný koleso pneumatiky na Kemmel Straight [Vettel tvrdil, že by boli zabití, keby zlyhania pneumatiky došlo tesne predtým cez Eau Rouge.

Vettel zrušená jeho tlačových médií záväzky po pretekoch, ale vo vyhlásení prostredníctvom svojich internetových stránkach v utorok večer, štyri -time majster sveta podporil svoj tím a pripol vinu pevne na Pirelli.

"len aby to bolo jasné, tím a ja sa rozhodol našu stratégiu pre preteky spoločne," povedal Vettel, ktorý bol jediným jazdcom, ktorý pokúsiť stratégie one-stop v nedeľňajšom závode v Spa-Francorchamps.

"aj podporiť tím a tím ma podporuje, a to je to, čo z nás robí tím.


Naša stratégia bola nikdy riskantné, na akomkoľvek mieste.Tím nie je na vine. "

Vettel začal v deviatom, ale bežal tretí, s menej ako dvoma okamihmi zostávajúc, keď jeho pravá zadná pneumatika dramaticky explodovala.

Pirelli Betclic-Zobraziť viac Jediný dodávateľ pneumatík bol nútený obhajovať svoj výrobok po druhý raz do troch dní po tom, ako Nico Rosberg v piatok vypálil 200 míľ / h. Taliansky výrobca pneumatík vydal vyhlásenie niekoľko hodín po preteku, v ktorom tvrdil, že Jeho návrh obmedziť počet kôl dokončených na jednu sadu pneumatík bol odmietnutý týmmi pred d voma rokmi.

Tvrdí, že keby bol tento návrh pozorovaný, vodič by bol obmedzený len na 22 kôl na Pneumatiku strednej zmesi v nedeľnom závode.Vettel začal 28. kolo jeho agresívne stinte, keď zlyhanie došlo.

Šéf tímu Ferrari Maurizio Arrivabene však udržuje svoj tím pravdu zastaviť Vettela iba raz. "Bol to náš plán stratégie A," povedal. ". Za normálnych okolností, keď robíte stratégie v tej dobe počas strategického stretnutia je založený na údajoch, ktoré máte vo svojich rukách

" Táto stratégia bola úplne pravdu - jednu zastávku. Chcem objasniť hneď, že keď budeme robiť stratégiu máme dáta a údaje sú založené na stratégii. Nebojte sa -. Našou úlohou bolo správne "

Stávkovanie na Betclic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.