fredag den 21. juli 2017

Hokejové Pardubice sa vracia k tradícii. Klub sa znova volá Dynamo

"Zmena názvu klubu spojená s novým logom je pre nás historickou udalosťou, sme presvedčení, že sme urobili správny krok, ktorý naši fanúšikovia veľmi privítajú," uviedol majoritný akcionár klubu Roman Šmidberský na piatkovej mimoriadnej konferencii.

Šesťnásobný majster pôsobil ako Dynamo v najvyššej súťaži v rokoch 1953 a 1960. Potom sa pre slávne majstrovské časy vžil názov Tesla, ktorý Pardubice používali až do roku 1991.

Od roku 2011 až doteraz figurovalo v oficiálnom názve meno generálneho partnera klubu ČSOB Poisťovne. Jej zástupcovia sa zmenou súhlasili a podpísali novú viacročnú zmluvu.Spoločnosť tak zostáva najvýznamnejším partnerom klubu.

"Pardubický hokej je výkladnou skriňou nášho mesta, jeho vedenie privít alo tento krok, ktorý ešte viac priblíži klub jeho fanúšikom s patriotizmom k nášmu mestu.


Sme radi, že súčasťou nového loga zostáva aj názov Pardubice, "povedal prvý námestník Pardubíc Jiří Rozinek.

Východočesi predstavili fanúšikom tiež nové logo - jeho základným prvkom je erb, ktorý má symbolizovať tradíciu, zároveň príslušnosť ku šľachte, prenesene akési elite.

Druhým stavkovanie online prvkom je rozoviata konská hlava, ktorá má predstavovať energiu, silu, vytrvalosť, vernosť, neskrotnosť, rýchlosť a dokonale ovládnuté inštinkty. Biela farba kone symbolizuje víťazstvo a triumf.Motív kone zároveň nesie príslušnosť klubu k mestu Pardubice, ktorého meno v logu tiež figuruje. A objavuje sa tiež legendárny Dynamo.

"Je to výrazné priblíženie nášho klubu fanúšikom. Som jednoznačne za, pretože počuť na zimáku skandovať naše fanatikov Dynamo, to je skvelé. Verím, že to naši fanúšikovia ocenia a budú zase chodiť na naše zápasy s väčšou chuťou, "vyhlásil športový manažér Dušan Salfický.

Piatková zmeny sa premietnu aj do podoby dresov, v ktorých pardubickí hokejisti nastúpi do Ligy majstrov proti Davose na konci stavky online augusta.

Na tlačovej konferencii bola tiež najväčší posila, navrátilec Tomáš Rolinek zo Sparty . Vedľa neho sedel reprezentačný obranca Petr Čáslava.Práve títo dvaja skúsení borci by mali byť oporami a pomoct Pardubicím k výraznejšiemu úspechu.

"Všetci si to želáme. Som rád, že tá zmena názvu a loga prebehla, "povedal skúsený Rolinek.

Koľko energie Dynamo vyrobia?

stavky

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.